WebProm

Rrisni biznesin tuaj me WebProm

Shfaquni përpara klientëve kur ata kërkojnë për produkte apo sherbime qe ju ofroni. Paguaj vetëm për rezultatet qe merrni, si p.sh. klikimet, angazhimet që merrni.

Ne ofrojmë zgjidhje për reklamat për çdo nivel të ekspertizës.

Ju nuk duhet të jeni ekspert për të filluar reklamimin në WebProm. Krijoni dhe drejtoni fushata duke përdorur mjete të thjeshta vetëshërbimi dhe gjurmoni performancën e tyre me raporte të lexueshme lehtë. Ne gjenerojmë një audiencë të konsiderueshme –  çfarë do lloj audience dëshironi të arrini, do ta gjeni me WebProm.

Ne ofrojmë zgjidhje për reklamat për çdo nivel të ekspertizës.

Ju nuk duhet të jeni ekspert për të filluar reklamimin në WebProm. Krijoni dhe drejtoni fushata duke përdorur mjete të thjeshta vetëshërbimi dhe gjurmoni performancën e tyre me raporte të lexueshme lehtë. Ne gjenerojmë një audiencë të konsiderueshme –  çfarë do lloj audience dëshironi të arrini, do ta gjeni me WebProm.

Shfaquni kur njerëzit kërkojnë ate që ju ofroni

 Reklamat tuaja (banner) mund të shfaqen në të gjitha mediat më virale që WebProm ka bashkëpunim dhe në momentin që dikush është duke kërkuar produkte ose shërbime si tuajat, algoritimi yne bënë të mundur që ju të shfaqeni perpara tij.

Pavarësisht nëse janë në desktop, celular ose tablet ne i kthehim reklamat tuaja miqësore me çdo pajisje ku nga vizitor të banerit tuaj mund të kthehen në klientë. 

Merrni rezultatet që kanë rëndësi për ju

SHTONI VIZITORËT NË WEBSITE

Rrisni shitjet, rezervimet ose regjistrimet ndërmjet reklamimit me postera (bannera) në internet që drejtojnë njerëzit në faqen tuaj të internetit dhe jo vetëm.

MERRNI MË SHUMË TELEFONATA

Rrisni thirrjet e klientëve me reklama që shfaqin numrin tuaj të telefonit dhe një buton klikim për të mundësuar këtë veprim.

VIRALIZONI BRANDIN

Brandi i ri apo aktual ne treg, reklamimi me postera (bannera) online është mënyra më efektive deri më sot për të viralizuar brandin tuaj, me pak kosto dhe shumë rezultat.

SHTONI VIZITORËT NË WEBSITE

Rrisni shitjet, rezervimet ose regjistrimet ndërmjet reklamimit me postera (bannera) në internet që drejtojnë njerëzit në faqen tuaj të internetit dhe jo vetëm.

MERRNI MË SHUMË TELEFONATA

Rrisni thirrjet e klientëve me reklama që shfaqin numrin tuaj të telefonit dhe një buton klikim për të mundësuar këtë veprim.

VIRALIZONI BRANDIN

Brandi i ri apo aktual ne treg, reklamimi me postera (bannera) online është mënyra më efektive deri më sot për të viralizuar brandin tuaj, me pak kosto dhe shumë rezultat.

Buxheti i reklamimit vendoset nga ju

WebProm mund të funksionojë për pothuajse çdo buxhet reklamash. Mund të zgjidhni dy mënyra per buxhetin tuaj,  me parapagim ose prapapagim vendosni një kufi buxhetor mujor dhe mos e kaloni kurrë. Plus, mund të bëni pauzë ose të rregulloni shpenzimet tuaja në çdo kohë.

Informacione të dobishme

Pse duhet të reklamoni biznesin me WebProm?

WebProm një platformë Ad Network e cila ofronë për tregun shqiptar dhe jo vetëm mundësin e reklamimit të bizneseve me banera në portalet me virale në vend...

Tre shtyllat kryesore ku duhet të mbështeteni kur krijoni nje baner.

Tre shtyllat bazë janë: Bëhuni bindës. Reklamat me banderola duhet të jenë mjaft tërheqëse për të tërhequr vëmendjen....

Ngjyrat dhe llojet e konsumatorëve

Për shitësit, blerja është arti i bindjes. Megjithëse ka shumë faktorë që ndikojnë në atë se si dhe çfarë blejnë konsumatorët...

Pse duhet të reklamoni biznesin me WebProm?

WebProm një platformë Ad Network e cila ofronë për tregun shqiptar dhe jo vetëm mundësin e reklamimit të bizneseve me banera në portalet me virale në vend...

Tre shtyllat kryesore ku duhet të mbështeteni kur krijoni nje baner.

Tre shtyllat bazë janë: Bëhuni bindës. Reklamat me banderola duhet të jenë mjaft tërheqëse për të tërhequr vëmendjen....

Ngjyrat dhe llojet e konsumatorëve

Për shitësit, blerja është arti i bindjes. Megjithëse ka shumë faktorë që ndikojnë në atë se si dhe çfarë blejnë konsumatorët...

sqAlbanian