WebProm

Vendosni një buxhet që funksionon

për ju

Me WebProm, ju jeni përgjegjës për kostot tuaja të reklamimit. Asnjëherë mos paguani më shumë se kufiri juaj i buxhetit mujor dhe mund të ndaloni në çdo kohë.

Çmimet

Caktoni një buxhet

Vendosni një buxhet dhe kurrë mos shpenzoni më shumë se kufiri juaj mujor.

Qëndroni fleksibël

Nuk ka nevojë të angazhoheni për një kontratë. Rregulloni buxhetin tuaj të reklamave ose ndaloni reklamat tuaja sa herë që keni nevojë.

Paguani për rezultat

Paguaj vetëm kur njerëzit ndërmarrin veprime, si p.sh. të klikojnë në reklamën tënde për të vizituar faqen webit ose për të impressions e marra,

Zgjidhni buxhetin tuaj. Ne do të vlerësojmë rezultatet tuaja.

WebProm mund të funksionojë për pothuajse çdo buxhet reklamash. Vendosni sa dëshironi të shpenzoni dhe ne do t’ju tregojmë rezultatet që mund të merrni.

Rregulloni kur keni nevojë, filloni ose ndaloni në çdo kohë

Provojeni WebProm pa pasur nevojë të angazhoheni në një kontratë — ndaloni ose anuloni në çdo kohë. Dhe, rregulloni buxhetin tuaj sa herë që keni nevojë, si për pushime të zëna apo shtimit të produkteve.

Paguaj për rezultate reale

Regjistrimi për një llogari është falas. Ju do të paguani vetëm kur klientët tuaj ndërmarrin veprime, si p.sh. kur ata klikojnë në reklamën tuaj për të vizituar faqen tuaj në internet ose për të telefonuar biznesin tuaj.

Për t’ju përgatitur për sukses, ne do t’ju ofrojmë raporte dhe depërtime në mënyrë që të mund të gjurmoni performancën dhe kostot e reklamës suaj.

sqAlbanian