WebProm

PYETJE TË SHPESHTA

Keni një pyetje për WebProm? 

Shikoni më poshtë pyetjet më të shpeshta.

WebProm është një kanal reklamimi në internet që bizneset përdorin për të promovuar produktet dhe shërbimet e tyre në disa forma inovative si: ne portalet më virale dhe ne rrjtetin Wp Wifi. WebProm lejon gjithashtu që reklamuesit të zgjedhin qëllime specifike për reklamat e tyre, si p.sh. drejtimi i thirrjeve telefonike ose vizitat në faqen e internetit. Me një llogari në WebProm, reklamuesit mund të personalizojnë buxhetet dhe targetimiet e tyre dhe të fillojnë ose të ndalojnë reklamat e tyre në çdo kohë.

WebProm punon duke shfaqur reklamën tuaj kur njerëzit kërkojnë në internet për produktet dhe shërbimet që ju ofroni. Duke përdorur teknologjinë inteligjente, WebProm ndihmon që reklamat tuaja të paraqiten para klientëve të mundshëm në momentin që ata janë gati të marrin masa.

  1. Filloni duke zgjedhur qëllimin tuaj, si p.sh. të merrni më shumë vizitorë në faqen tuaj të internetit ose më shumë telefonata në biznesin tuaj.
  2. Tjetër zgjidhni zonën gjeografike ku duhet të shfaqet reklama juaj. Mund të jetë një rreze e vogël përreth biznesit tuaj ose shumë më e gjerë, si qytete, shtete ose vende të tëra.
  3. Në fund, përpiloni reklamën tuaj dhe vendosni kufirin tuaj të buxhetit mujor.
    Pasi reklama juaj të miratohet, ajo mund të shfaqet sa herë që përdoruesit në zonën tuaj të synuar kërkojnë një produkt ose shërbim si i juaji. Ju paguani vetëm kur përdoruesit angazhohen me reklamën tuaj, si p.sh. të klikoni në reklamën tuaj ose të telefononi biznesin tuaj.

Kostoja e fushatës tuaj në WebProm përcaktohet nga vetë ju. WebProm mund të funksionojë me pothuajse çdo buxhet. Ju tarifoheni vetëm kur përdoruesit ndërveprojnë me reklamën tënde, si p.sh. të klikosh për të vizituar faqen tënde të internetit. Me WebProm, nuk ka ndonjë kërkesë minimale për shpenzime dhe ju mund t’i ndaloni reklamat tuaja në çdo kohë. Kostoja e një klikimi ose thirrjeje mund të ndryshojë bazuar në disa faktorë. 

Fushatat inteligjente në WebProm janë krijuar për të qenë me mirëmbajtje të ulët, por ato kërkojnë mbikëqyrje nga ju për të parë rezultatet më të mira. Ne rekomandojmë të kaloni të paktën 30 minuta në javë duke rishikuar rezultatet e reklamës tuaj dhe të bëni rregullime sipas nevojës.

Ndoshta jo – duhet kohë për të parë se cilat reklama funksionojnë më mirë. Për t’ju ndihmuar, fushatat Smart të WebProm përdorin teknologjinë për të monitoruar dhe përmirësuar automatikisht reklamat tuaja. Me fushatat Smart, bizneset zakonisht hyjnë në hapin e parë në muajin e parë, kështu që ne ju rekomandojmë që të buxhetoni të paktën atë kohë për rezultatet më të mira. Koha juaj e saktë e ngjitjes mund të jetë më e shkurtër ose më e gjatë se ajo në varësi të faktorëve të ndryshëm, si kopja e reklamës dhe sasia e konkurrencës në zonën tuaj lokale.

Për të filluar me WebProm, klikoni këtu për t’u regjistruar. Procesi ynë i udhëzimit i konfigurimit do t’ju ndihmojë të krijoni reklamën tuaj të parë në vetëm disa hapa. Nëse keni nevojë për ndihmë për t’u regjistruar, ekspertët tanë të WebProm janë në dispozicion për të konfiguruar llogarinë tuaj të re dhe madje për të ndihmuar në krijimin e fushatës suaj të parë pa ndonjë kosto shtesë. Na telefononi në +355692712050 E henë-E premte, 9:00 AM – 21:00 PM.

sqAlbanian