WebProm

WebProm Partner

“WebProm Partners” është një program për agjencitë e marketingut ose për palët e treta që administrojnë llogaritë në emër të bizneseve të tjera.

Të anëtarësohesh në programin “WebProm Partner” do të thotë që jeni përdorues të privilegjuar ku të keni mundësin të fitoni të ardhura shtesë dhe oferta të personalizuara.

Pse duhet të bashkoheni...

WebProm është një platformë 100% me vetëpërdorim, ku ju mundëson të gjitha shkërbimet të akesesueshme 24/7/365. Ne jemi munduar që platforma të jetë sa më e lehtë dhe e thjeshtë në përdorim dhe pa procedura të bezdisshme.

Qëllimi ynë është të jemi inovativ dhe të ofrojmë sa më shumë vlerë në treg. WebProm ofron 8 mënyra të ndryshme reklamimi online si:

 1. Banner Ads – Reklamimi me banera konsiston në vendosjen e një reklame të krijuar në një faqe tjetër në internet. Siç nënkupton edhe emri, reklama është një formë baneri, një drejtkëndësh i gjatë, horizontal ose vertikal. Reklamat me baner janë zakonisht në krye ose në fund të një faqe në internet ose vertikalisht përgjatë faqes së internetit, pranë përmbajtjes kryesore.
 2. Text Ads – Në rast se ju nuk keni një banner (imazh) kjo është alternativa juaj. Ju mund të krijoni një reklamë duke shtuar text si dhe të ngarkoni një foto duke mundësuar krijimin e një baneri profesional.
 3. Native Ads – Reklamimi Native, i quajtur edhe përmbajtje e sponsorizuar është një lloj reklamimi që përputhet me formën dhe funksionin e platformës mbi të cilën shfaqet. Në shumë raste funksionon si një reklamë dhe shfaqet si një video, artikull ose editorial.
 4. Video Ads – Reklamimi me video përfshin reklamat e shfaqjes në internet që kanë video brenda tyre, por përgjithësisht pranohet se i referohet reklamave që ndodhin para, gjatë dhe/ose pas një transmetimi video në internet.
 5. Email Marketing – Marketingu me email është akti i dërgimit të një mesazhi tregtar, zakonisht për një grup njerëzish, duke përdorur email. Në kuptimin e tij më të gjerë, çdo email i dërguar një klienti potencial ose aktual mund të konsiderohet marketing me email. Ai përfshin përdorimin e postës elektronike për të dërguar reklama, për të kërkuar biznes ose për të kërkuar shitje ose donacione.
 6. Direct Link – Lidhja e drejtpërdrejtë që ne ofrojmë çon në një burim që përbëhet nga mijëra faqe dhe oferta të ndryshme ulëse. 
 7. Pop up – Reklamat pop-up janë forma të reklamimit në internet. Zakonisht është një dritare e vogël, që shfaqet papritmas në plan të parë të ndërfaqes vizuale.

Raportet tona dhe numrat e saj janë të përditësuar, të krijuara në momentin që i kërkoni. Metrikat e performancës së reklamave duke përfshirë përshtypjet, klikimet, CTR -të dhe metrikë të tjerë mblidhen dhe përpunohen nga numrat më të fundit në bazën tonë të të dhënave. Ndryshe nga shumë zgjidhje të tjera për shërbimin e reklamave, nuk keni pse të prisni me orë të tëra për të parë statistikat. Statistikat e drejtpërdrejta do t’ju ndihmojnë të merrni vendime më të mira.

Si agjensi marketingu jeni përballur herë pas here me çmime goxha të larta nga mediat online për të reklamuar klintët tuaj. Sigurisht reklamimi direkt në portale nuk ka një transparencë të trafikut dhe statistikave si dhe te targetimit. Me të drejt mund të thoni se këto të fundit mund ti bëni me mënyra alternative nga ana juaj por kjo merr kohë. 

WebProm ju mundëson minimizimin e shpenzime tuaja pasi:

 • Ofrojmë një sistem targetimi.
 • Statistika ne kohe reale.
 • Mundësi editimi të reklames.
 • Sistem ritargetimi.

WebProm ju mundëson që nëpërmjet një kontrate ju të përfitoni bonus për çdo fushate reklamimi që bëni në platformë apo për çdo klientë që ju referoni.

Bashkohu tani

sqAlbanian