Publikues

Ne e vlerësojmë kontentin tuaj

Krijimi i kontentit kërkon kohë, por për ta monetizuar atë nuk do kohë por vetem një klikim

Ne e vlerësojmë kontentin tuaj

Krijimi i kontentit kërkon kohë, por për ta monetizuar atë nuk do kohë por vetem një klikim

Pse WebProm?

Fito para nga faqja jote e internetit

Rrisni shitjet, rezervimet ose regjistrimet ndërmjet reklamimit me postera (bannera) në internet që drejtojnë njerëzit në faqen tuaj të internetit dhe jo vetëm.

Reklama të pastra

Të gjitha reklamat tona janë të moderuara 24/7. Asnjë virus, malware ose përmbajtje e pahijshme nuk mund të kalojë. Angazhojeni audiencën tuaj me reklama të cilësisë më të lartë!

Reklama të optimizuara për celular

WebProm ju ofron mundësinë që të zgjidhni përmasat e reklamave për cdo pajisje si: Desktop, Mobile dhe kjo sjell me shumë mundësi që reklamat të shihen dhe të klikohen.

Platforma #1

100% e trafikut tuaj mund të shndërrohet në para! Ne kemi një larmi reklamuesish të markave më të njohura, kështu që asnjë vizitor në faqen tuaj nuk do të shkojë dëm.

Kurseni kohë

Shtoni një pjesë të kodit në faqen tuaj dhe WebProm do të shfaqë automatikisht reklama të përshtatura për paraqitjen e faqes tuaj, duke ju kursyer kohë duke bërë ndryshime në kodin e reklamës.

Programi i referimit

Përfitoni nga programi ynë i referimit dhe fitoni të ardhura shtesë. Ajo që duhet të bësh është të referosh WebProm te kolegët, ndjekësit dhe miqtë e tu.

Fito para nga faqja jote e internetit

Rrisni shitjet, rezervimet ose regjistrimet ndërmjet reklamimit me postera (bannera) në internet që drejtojnë njerëzit në faqen tuaj të internetit dhe jo vetëm.

Reklama të pastra

Të gjitha reklamat tona janë të moderuara 24/7. Asnjë virus, malware ose përmbajtje e pahijshme nuk mund të kalojë. Angazhojeni audiencën tuaj me reklama të cilësisë më të lartë!

Reklama të optimizuara për celular

WebProm ju ofron mundesin qe te zgjidni permasat e reklamave per cdo paisjeve si: Desktop, Mobile dhe kjo sjell me shumë mundësi që reklamat të shihen dhe të klikohen.

Platforma #1

100% e trafikut tuaj mund të shndërrohet në para! Ne kemi një larmi reklamuesish të markave më të njohura, kështu që asnjë vizitor në faqen tuaj nuk do të shkojë dëm.

Kurseni kohë

Shtoni një pjesë të kodit në faqen tuaj dhe WebProm do të shfaqë automatikisht reklama të përshtatura për paraqitjen e faqes tuaj, duke ju kursyer kohë duke bërë ndryshime në kodin e reklamës.

Programi i referimit

Përfitoni nga programi ynë i referimit dhe fitoni të ardhura shtesë. Ajo që duhet të bësh është të referosh WebProm te kolegët, ndjekësit dhe miqtë e tu.

PËRFITIMET

Rrisni të ardhurat

Rritni të ardhurat tuaja duke futur në rrjetin më të madh të reklamuesve në internet që bëjnë oferta për hapësirën tuaj të reklamave.

PËRFITIMET

Rrisni të ardhurat

Rritni të ardhurat tuaja duke futur në rrjetin më të madh të reklamuesve në internet që bëjnë oferta për hapësirën tuaj të reklamave.

PËRFITIMET

Reklamat e duhura për audiencën tuaj

Reklamat shfaqen për t’u siguruar që ato janë me cilësi të lartë dhe të rëndësishme për përmbajtjen ose audiencën tuaj, edhe kur shikohen në smartphone dhe tabletë. Rezultati? Ju mund të fitoni më shumë para në internet. 

PËRFITIMET

Reklamat e duhura për audiencën tuaj

Reklamat shfaqen për t’u siguruar që ato janë me cilësi të lartë dhe të rëndësishme për përmbajtjen ose audiencën tuaj, edhe kur shikohen në smartphone dhe tabletë. Rezultati? Ju mund të fitoni më shumë para në internet. 

PËRFITIMET

Ju keni kontroll

Blloko reklamat që nuk të pëlqejnë, rregulloje vendin ku shfaqen reklamat dhe zgjidh cilat lloje përshtaten më shumë me faqen tënde.

PËRFITIMET

Ju keni kontroll

Blloko reklamat që nuk të pëlqejnë, rregulloje vendin ku shfaqen reklamat dhe zgjidh cilat lloje përshtaten më shumë me faqen tënde.

Filloni tani

Thjesht ju duhen 3 gjëra për të filluar me WebProm

Regjistrohuni

Ju duhet te krijoni nje llogari ne platformen WebProm me te dhenat qe ju kerkohen, ju lutem vendosni te dhena te sakta,

Verifikoni faqen tuaj

Pasi ju keni krijuar llogarine ju duhet te dergoni faqen tuaj web per verifikim, pas marjes se verifikimit ju mund te zgjidhni permasat qe deshironi te reklamave dhe ti vendosni ato ne faqen tuaj web.

Gjeneroni trafik

Mbasi keni perfunduar me te gjitha procedurat ju mbetet vetem qe te prodhoni kontent cilesor qe te terhiqni sa me shume vizitore ne faqen tuaj web dhe WebProm kujdeset qe cdo vizitore te monetiozhet qe ju te fitoni sa me shume.

Regjistrohuni

Ju duhet te krijoni nje llogari ne platformen WebProm me te dhenat qe ju kerkohen, ju lutem vendosni te dhena te sakta,

Verifikoni faqen tuaj

Pasi ju keni krijuar llogarine ju duhet te dergoni faqen tuaj web per verifikim, pas marjes se verifikimit ju mund te zgjidhni permasat qe deshironi te reklamave dhe ti vendosni ato ne faqen tuaj web.

Gjeneroni trafik

Mbasi keni perfunduar me te gjitha procedurat ju mbetet vetem qe te prodhoni kontent cilesor qe te terhiqni sa me shume vizitore ne faqen tuaj web dhe WebProm kujdeset qe cdo vizitore te monetiozhet qe ju te fitoni sa me shume.

sqAlbanian