Rreth Nesh

Kush jemi ne

WebProm është një kompani AdTech, duke siguruar zgjidhje të fuqishme të marketingut të performancës në një shkallë globale. E themeluar në vitin 2018, kompania u bë me shpejtësi rrjeti kryesor i trafikut të banerave ne Shqiperi.

WebProm bashkon publikuesit (portalet) dhe reklamuesit (bizneset) përmes platformës së vet-shërbimit dhe shërbimit të menaxhuar në një ekosistem të plotë të marketingut. Kompania tani është një nga burimet më të mëdha alternative të trafikut me arritjen e audiencës mujore prej 20M.

Filozofia jonë

Në WebProm, ne besojmë se çdo markë, produkt ose ofertë mund të gjejë audiencën dhe vendin e saj në treg.

Ne e shohim rolin tonë për ta bërë atë të mundur. Ne përqëndrohemi të ndihmojmë klientët tanë të zgjedhin atë që është e duhur për biznesin e tyre, dhe t’u sigurojmë atyre zgjidhje të përballueshme për marketingun e performancës që do të sjelli vlera të vërteta financiare dhe do ta lejojnë biznesin e tyre të lulëzojë dhe të jetë i njohur.

Si i ndihmojmë ne reklamuesit dhe publikuesit ?

Ne sigurojmë pavarësinë tuaj

Ju mund të mbështeteni tek ne kur bëhet fjalë për të bërë biznes në internet. Ne e vlerësojmë besimin tuaj dhe operojmë në mënyrë të sigurte, në mënyrë që të mund të ruani pavarësinë tuaj financiare.

Ne ju ndihmojmë të fitoni më shumë të ardhura

Ne kërkojmë dhe krijojmë mundësi që partnerët tanë të fitojnë më shumë. Ne përdorim ekspertizën tonë dhe rrjetëzimin në avantazhin tuaj maksimal.

Ne ofrojmë transparencë

Ne na pëlqen t’i mbajmë gjërat e thjeshta dhe të qarta, kjo është arsyeja pse ne ju ofrojmë statistika të hollësishme dhe raportime të gjera për t’ju ndihmuar të mbani gjithmonë nën kontroll.

Ne japim mjetet më të përparuara

Ne nuk kemi frikë të inovojmë nëse nuk ka zgjidhje të gatshme në dispozicion. Me WebProm, ju jeni në ballë të ideve inovative të teknologjisë së reklamave.