WebProm

Krijoni reklamën

tuaj të parë vetëm me disa klikime

WebProm e bën të lehtë t’i tregosh botës se çfarë është unike në lidhje me biznesin tënd, kështu që të mund të arrish klientët që kërkojnë atë që ju ofroni.

HAPI 1

Na tregoni objektivat tuaja

Ne do ta përshtatim reklamën tuaj bazuar në rezultatet që dëshironi. Dhe, pa marrë parasysh se cilin qëllim reklamimi zgjidhni, WebProm mund t’ju ndihmojë në të gjithë drejtmet:

  • Merrni më shumë telefonata në biznesin tuaj
  • Rritni vizitat në dyqanin tuaj
  • Drejtojini njerëzit në faqen tuaj të internetit

HAPI 2

Vendosni ku do të reklamoni

Ne tregun global (diaspora), ose qëndroni në tregun lokalë. Ju vendosni se ku dëshironi të shfaqni reklamat tuaja dhe ne do t’i shfaqim ato përpara njerëzve të duhur.

HAPI 3

Krijoni mesazhin tuaj

Theksoni se çfarë është më e mirë në biznesin tuaj duke e kombinuar me text, animacione dhe butona.

HAPI 4

Vendosni buxhetin tuaj

Ju kurrë nuk do të paguani më shumë se kufiri mujor që vendosni dhe mund të rregulloni ose të bëni pauzë në çdo kohë. Plus, ne do t’ju tregojmë rezultatet e vlerësuara për buxhetin tuaj.

HAPI 5

Shiko drejtpërdrejt

Ne do të shfaqim reklamat tuaja kur njerëzit kërkojnë produkte ose shërbime si tuajat. Reklamat tuaja mund të shfaqen në te gjitha portalet me virale dhe në rrjetin Wp-Wifi. Ju do të paguani për rezultate, si p.sh. kur njerëzit klikojnë në reklamën tuaj për të thirrur biznesin tuaj, për të vizituar faqen tuaj në internet.

sqAlbanian