Siguria

Ju jeni të mbrojtur

Sistemet tona për zbulimin dhe parandalimin e mashtrimit të gjithanshëm të reklamave në mënyrë efektive identifikojnë aktivitetet me qëllim të keq dhe eliminojnë kërcënimet, kështu që vetëm njerëzit e vërtetë mund të shohin dhe bashkëveprojnë me reklamat tuaja.

Ne mund të parandalojmë dhe bllokojmë pothuajse çdo lloj mashtrimi: bots dhe mashtruesit ose nuk mund ta shohin dhe të klikojnë reklamën në përgjithësi, ose sistemi automatikisht anulon këtë shikim ose klikim.

Si i zbulojm audiencen fallco

Përgjigjja ndaj një sfide si mashtrimi me një qasje pa dimension është një mënyrë e sigurt për të dështuar, si dhe duke u përqëndruar vetëm në disa lloje mashtrimi.

Me kalimin e kohëve, ne kemi zhvilluar një qasje të integruar për zbulimin e mashtrimit, duke kombinuar teknika të shumta: monitorim të vazhdueshëm, modelim të sjelljes, vlerësim të rrezikut, bashkëpunimin  me programe ndërkombëtare