Vetëpërdorim

Pse vetëpërdorim?

Ndërtoni dhe menaxhoni fushata efektive të promovimit, optimizoni performancën
dhe analizoni rezultatet. Të gjitha këto në një platformë të vetme dhe të lehtë për t’u përdorur.

Filloni më shpejt

Nisni fushatën brenda disa minutash. Zbuloni opsionet që ju lehtësojnë krijimin e fushatave të promocionit dhe se si të gjeni audiencen e duhurë.

Kontrollo dhe optimizo

Përcaktoni cilësimet e fushatës, rregulloni buxhetin, targetoni audiencën dhe të gjitha këto ndërmjet vetëm disa klikimeve.

Masni performancën tuaj

Analizoni rezultatet e fushatave tuaja me statistika në kohë reale për të marrë vendime të drejtuara nga të dhënat.

Audiencë e gjerë

Reklam te publikuara në audience prej +18 M përdorues mujor. Gjeni audiencën që vërtet ju intereson.

Platforma që ofronë risi për fushatat tuaja të promovimit

Mjete miqësore për fillestar dhe te nivelit pro për të shpërndarë reklamat e desktop dhe celular tek audienca që juve ju intereson.

 • Një krijues i fushatës intuitive dhe të efektshme ju udhëzon gjatë procesit të përzgjedhjes së synimeve, vendosjes së reklamave, planifikimit dhe buxhetimit në disa hapa të thjeshtë.
 • Vlerësuesi ynë i trafikut në kohë reale ju ndihmon të shihni se si oferta dhe cilësimet e synimeve të një fushate ndikojnë në arritjen e reklamës suaj.
 • Kontrolloni shpenzimet e reklamës tuaj me buxhetet e përditshme dhe totale të fushatës.
 • Interesat e audiencës
 • Vendndodhja gjeografike
 • Sistemi operativ
 • Llojet e pajisjeve
 • Shikoni se si reklamat tuaja kanë ndikuar në biznesin tuaj në raporte të lexueshme me lehtësi në kohë reale.
 • Analizoni performancën dhe merrni rezultate të matshme: krahasoni klikimet, përshtypjet dhe metrika të tjera për të mësuar se cilat fushata dhe krijime ishin më efektive.
 • Zbuloni se cilat kanale reklamash janë më të vlefshmet për biznesin tuaj, ku po blini klientë të mundshëm dhe ku duhet të bëni rregullime.
 • Gjurmoni dhe përmirësoni fushatat me mjetet përcjellëse S2S dhe mjetet për të përmiresuar banerat.

Mbështetje proaktive për bizneset e mëdha në menaxhimin e fushatave

Përqendrohuni në drejtimin e biznesit tuaj dhe eksplorimin e mundësive të reja për rritje – lini punën e vështirë për ne. Shërbimi i menaxhimit të fushatave është një mënyrë e përshtatshme dhe me kosto efektive për të pë r të arritur rezultate sa me të larta

Punoni me një menaxher të dedikuar personal për biznesin tuaj, i cili do të konfigurojë fushatat tuaja promovuese dhe krijimin e strategjive produktive. Të sigurojë monitorim të vazhdueshëm dhe të arrijë objektivat e caktuar. Gjithçka për të përmbushur nevojat e biznesit tuaj i gjeni në WebProm.